| Overzicht van alle artikelen

Klik voor details op onderstaande url's.

(Interview in het Engels)
Yuri Bezmenov (ex-KGB operative) bespreekt de vier stadia van ideologische ondermijning (1984)
Voormalig KGB-agent Yuri Bezmenov legt de vier stadia van een communistische overname van een land bloot in een zeldzaam interview uit 1984. Het verrottingsproces is al decennia aan het werk en de rotte vruchten ervan kunnen nu in alle duidelijkheid worden waargenomen.
Het merendeel van de mensen echter is blind voor wat er gebeurt en zal de fatale gevolgen hiervan moeten dragen. Het is een vrijwel onomkeerbaar proces. Hieronder de vier fasen van ideologische ondermijning:

29-04-2021 (Onderzoek in het Engels)
Schokkende resultaten van een Slowaaks laboratoriumonderzoek naar DARPA hydrogel en lithium in Corona teststaven
Er is een onderzoek opgedoken dat is uitgevoerd door een ziekenhuislaboratorium in Slovakije. Een onderzoek waar je ook de naam DARPA tegenkomt. DARPA is de wetenschappelijk tak van het Pentagon, oftewel daar wordt gewerkt aan allerlei duistere technieken die (de Amerikanen) mogelijk militair voordeel zouden kunnen bieden.
En de conclusies van dat onderzoek zijn ronduit schokkend. Alhoewel het onderzoek online is gepubliceerd worden er verder geen gegevens vermeld over onderzoekers en/of ziekenhuis, wordt een en ander wel ondersteund met bronverwijzingen maar kunnen wij dus niet alles in detail nagaan. Maar omdat het ook zo goed als naadloos aansluit op onze eerdere artikelen en goed is onderbouwd met de nodige verwijzingen naar andere wetenschappelijke onderzoeken, moeten we er rekening mee houden dat we hier te maken hebben met een echt onderzoek. Bronnen: PCR tests blijken hulpmiddel te zijn voor genocide en Ze hebben het gemunt op je pijnappelklier


28-04-2021 (Artikel in het Engels)
The COVID World Order Is Coming
Citaat uit het artikel: "COVID-19 heeft het leven zoals we het kennen fundamenteel veranderd, en het is meer dan waarschijnlijk dat onze toekomst dystopisch zal zijn, gezien de manier waarop verschillende regeringen al hebben gereageerd op deze virale uitbraak. De sceptici onder ons zijn bang dat deze hele pandemie overdreven is en wordt uitgebuit als een rookgordijn voor het stelen van onze vrijheden, en hoewel hun houding ten opzichte van deze ziekte twijfelachtig (en mogelijk gevaarlijk) is, is hun vermoeden over een overheidsovername van de samenleving gerechtvaardigd. Nooit eerder hadden regeringen zoveel macht over de mensen, hoewel dat in deze noodsituaties voorlopig misschien niet helemaal slecht is, aangezien het heel goed nodig zou kunnen zijn voor ons voortbestaan. Het probleem is echter dat deze nieuw verworven machten waarschijnlijk niet vrijwillig zullen worden overgegeven nadat deze epidemie is geëindigd, en daarom zijn veel mensen zo bezorgd. Ze zijn ervan overtuigd dat we plotseling een periode van wereldwijde dictatuur zijn ingegaan, en het is moeilijk om met hen in discussie te gaan. Er verandert ook zoveel anders, en het is moeilijk om de 'COVID World Order' die ons is opgedrongen bij te houden, maar het artikel beschrijft wat al heeft plaatsgevonden en voorspelt wat er waarschijnlijk zal volgen.
Er is geen garantie dat alles wat in het artikel wordt beschreven zal plaatsvinden, maar de kans is groot dat in ieder geval een deel ervan in de loop van de tijd zich zal manifesteren, hoewel het nog maar afwachten hoe duurzaam deze sociaaleconomische en politieke veranderingen zijn en of ze ooit kunnen worden teruggedraaid."


26-04-2021 (Artikel in het Engels)
RAPPORT: Pfizer-vaccin veroorzaakt neurodegeneratieve ziekten - onderzoek
In een schokkend nieuw rapport over de COVID-19-vaccins is ontdekt dat het Pfizer-coronavirusvaccin op lange termijn gezondheidseffecten kan hebben die nog niet eerder zijn bekendgemaakt, waaronder "ALS, Alzheimer en andere neurologische degeneratieve ziekten."


26-04-2021
Duitse politica klapt uit de school
Een schokkend bericht uit Duitsland. Er is vorige week een spraakbericht opgedoken van AfD-politica Andrea Haberl waarin ze vertelt over de gevolgen van een nieuwe strenge wet waarmee de Duitse regering overal lockdowns kan invoeren.
Politica Haberl schokt wereld: “Ik heb het zwart op wit gezien. Het gaat om het verminderen van de wereldbevolking.”


25-04-2021 (Artikel in het Engels)
HET COVID-19 EXTINCTION LEVEL EVENT
Wat de wereld ervaart in 2021 en in de toekomst is een door de mens veroorzaakte EXTINCTION LEVEL EVENT via een voortdurende reeks van bioterroristische daden gepleegd door een genocidale samenzwering van statelijke actoren, bedrijfsentiteiten, NGO's, geheime genootschappen en terroristische organisaties zoals de NATO.
Wat in gang is gezet is een onomkeerbare Extinction Level Event (ELE) die uiteindelijk zijn weg zal banen door de hele planetaire beschaving.


22-04-2021 (Artikel in het Engels)
De sinistere 'joods'-Ashkenazische cabal achter race-mixing commercials
Etnisch-Europeanen, die 95% van het kleinste continent uitmaken, staan versteld van de sinistere anti-blanke propaganda die in commerciële advertenties wordt getoond. Propaganda die relaties van gemengde rassen bevordert, met name blanke vrouwen met zwarte mannen, is zo algemeen geworden dat zelfs de minst opmerkzame mensen het merken. Op basis van een kleine glimp van de subcultuur op het gebied van marketing, zou je kunnen aannemen dat de helft of meer van alle relaties een soort van rassenvermenging inhoudt. De combinatie van blanke vrouwen met zwarte mannen is het meest voorkomende paar van gemengd ras dat wordt afgebeeld in advertenties voor rassenhaat.
Als reclame voor racediversiteit echt ging over het aanspreken van het grootste aantal klanten of potentiële klanten, lijkt het een vreemde strategie om je zo veel op één combinatie te concentreren en zoveel andere te negeren. Dit suggereert een sinister en subliminaal doel achter de trend van het mixen van rassen.


20-04-2021 (Artikel in het Engels)
The Green Agenda
Een grondige studie van het klimaatalarmisme en wat de daaruit voortvloeiende klimaatmaatregelen voor de mensheid betekenen. Het laat de ondersteuners en initiatiefnemers van deze maatregelen zelf aan het woord. De studie toont aan dat de mensheid te maken heeft met een dodelijke, occulte en satanische beweging die uitwerkt in haar nadeel.
De studie is afkomstig van een website genaamd 'The Watchmans Post', maar is online alleen nog maar beschikbaar via de Wayback Machine in het Engels. Een vertaling in het Nederlands is helaas nog niet gepland.


21-04-2021 (Artikel in het Engels)
The 2020-21 Worldwide Corona Crisis
Michel Chossudovsky van Global Research heeft, gratis, zijn uitgebreide E-Book uitgebracht: "The 2020-21 Worldwide Corona Crisis: Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression, Global Coup D’Etat, and the 'Great Reset'".
Het is een goede plek om te beginnen als feiten en analyse zijn wat je zoekt. Of ga naar Robert Kennedy Jr.’s Childrens Health Defense, Off-Guardian, Dissident Voice, Global Research, en vele anderen. Onder verwijzing naar dit artikel Het Demonische ontkennen.
Zie ook deze video: The Worst Crisis in Modern History.Vrije christenen | 2021